𝝚𝝢𝝖 𝝢𝝚𝝤 𝝟𝝪𝝩𝝩𝝖𝝦𝝤 𝝩𝝚𝝬𝝢𝝜𝝨 𝝨𝝩𝝤 𝝡𝝚𝝨𝝤𝝠𝝤𝝘𝝘𝝞

 Και επίσημα ανοίγει τις πόρτες του το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι στο Μεσολόγγι καθώς έγιναν τα εγκαίνια του νέου αυτού χώρου.

Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι αποτελεί πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης προκειμένου να μετατραπεί σε μια εστία τέχνης και δημιουργίας.
Υπεύθυνη του Εργαστηρίου είναι η γνωστή καλλιτέχνης Μαρία Κοττά η οποία έβαλε την δική της πινελιά στην δημιουργία αυτού του απίστευτα όμορφου και ζεστού χώρου, όπου πλέον θα μπορούν όλοι να συμμετέχουν και να ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους.
Θα διδάσκονται μαθήματα αγιογραφίας, ζωγραφικής, πηλοπλαστικής, μικτές τεχνικές και φιλοδοξία των δημιουργών του είναι να αποτελέσει μια εστία μάθησης, έναν χώρο έμπνευσης και δημιουργίας.
Ο κ. Καρατσόλης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε πρωτίστως το Δήμαρχο Κώστα Λύρο για την στήριξη και την συγκατάθεση, την υπεύθυνη Μαρία Κοττά για την άψογη συνεργασία, όπως είπε, και την συνεργάτιδά του Αγγελική Τσιλίκα που συνέβαλλε στα οργανωτικά θέματα.
Τα εγκαίνια έγιναν με την παρουσία του Δημάρχου Κώστα Λύρου, του Προέδρου της Κοινωφελούς Παντελή Καρατσόλη, του προέδρου του Π.Κ. Νίκου Χατζή κ.α. ενώ την τελετή των εγκαινίων έκανε ο π. Παναγιώτης Χειμώνας.




..